În perioada 14-16 martie,  Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu”  din Tg-Jiu organizează prima întâlnire transnațională cuprinsă în desfășurătorul activităților unui nou program Erasmus  + ”Our living values”.  Vor fi prezenți la Târgu-Jiu în aceste zile reprezentați ai țărilor partenere în proiect: Bulgaria, Turcia, Italia, Polonia, Grecia și Lituania.

Oaspeții vor fi întâmpinați de elevii Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ștefulescu”, care vor susține un program artistic, în colaborare cu Palatul Copiilor din Tg-Jiu. Sala Maură a Prefecturii Gorj va găzdui apoi conferința aflată pe agenda proiectului: Brâncuși și operele sale – valori eterne. Evenimentul este realizat în parteneriat cu Muzeul Județean, Consiliul Județen Gorj, Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși” și alte școli din municipiu.

Proiectul Erasmus + ”Our living values” este al 15-lea proiect european deșfășurat de Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu”, menit nu doar să susțină cartea de vizită a prestigioasei unități de învățământ, ci și să pună în valoare bogăția noastră culturală!